23 juli 2019

Alle soorten vers gebrande koffie

Liefhebbers weten de koffie van vers gemalen bonen van Nasjville te waarderen. De koffiebonen zijn afkomstig van fair trade plantages, waarvan de boeren dankzij een eerlijke prijs kunnen investeren in hun onderneming. Dit project heet Medelin Secret. Medelin is een gebergte in Colombia. De atmosfeer van de bergen is ideaal voor de groei van koffiebonen. 

De keuze van de melange aan ambachtelijk gebrande bonen bepaalt vervolgens de smaak van de koffie. U kunt kiezen uit Colombiabonen van Medilin Secret. De Delicato Blend is een mix van bonen uit Guatemala, Costa Rica, Kenia en Colombia, met een smaak die veel mensen aanspreekt. De cafeïne-arme koffie komt van de Braziliaanse boon.

Geniet van uw espresso, dubbele espresso, latte, americano, cappuccino of een latte macchiato.

Smaaknotities

Colombia Blend
De Arabicabonen komen uit het Medellín-gebergte. Hoe hoger de boon in het gebergte is gerijpt, des te voller is de smaak. Een rijke koffie met tonen van chocolade en noten. Deze koffie is ook een fair trade project genaamd Medellín-secret. De boeren krijgen subsidie om de boon te verbouwen en zelf te verkopen zodat de families in Medellín een goed bestaan kunnen opbouwen. 

Geniet ook thuis van Nasjville-koffie
Vindt u de koffie van Nasjville lekker? Wij malen de vers-gebrande bonen voor u en verpakken deze luchtdicht, zodat u ook thuis van heerlijke Nasjville-koffie kunt genieten.